Jeugd competitie

 🎾🎾🎾COMPETITIE GAAT DOOR🎾🎾🎾

Zondag 13 juni start de jeugdcompetitie voor de teams die zich hebben opgegeven voor de voorjaarscompetitie!! De indeling staat inmiddels online, zodat jullie kunnen zien waar en wanneer je moet spelen, zie bijgaande link. Wie de teamindeling nog niet gezien heeft op de website, is die ook hieronder te vinden. 

Captainsavond
Op woensdagavond 9 juni om 19:30 uur. Op deze avond zullen de ballen worden uitgedeeld en kan de competitie bijdrage worden betaald. Ook geven we hierbij uitleg over het invoeren van de standen op de website van de KNLTB.  

Indeling competitieteams:

Meisjes 13 t/m 17 jaar zondag - 2e klasse – Ugchelen 1
Josefine Flipse (aanvoerder)
Lilian Heijmans
Saskia van Kessel
Mila Insinger  

Junioren 11 t/m 14 jaar zondag - 4e klasse – Ugchelen 1
Jamie van Donkelaar (aanvoerder)
Mats Horstman
Gabriel Hardenberg
Stan de Witte
Daniel Lous

Groen 10 t/m 12 jaar zondag - Groen 2 – Ugchelen 1
Marc Groot Wesseldijk (aanvoerder) 
Robin Schipper
Malou Rootjes
Noa Hoksbergen
Koen Uitslag   

Rood t/m 8 jaar zondag - Rood 2 – Ugchelen 1
Jonah Bosman
Faber Bosman
Nim Brandsma
Luther Groeneveld
Lise van Heijningen

Schema rode team

Oranje 2 - Ugchelen 1
Rogier Aartsen
Florens van Bommel
Stein Eggink
Dani Trip
Bas Wolters
Mila Colenbrander

 

🎾AANMELDEN TENNISCOMPETITIE🎾

Voor de najaarscompetitie is het ook weer mogelijk om je aan te melden! Heel leuk om aan mee te doen en wedstijden te spelen. Ook leuk om voor de nieuwe jeugdleden!!! De competitie is voor alle niveaus en alle leeftijden tot en met 17 jaar.

Meld je voor 6 juni aan voor de najaarscompetitie!
Meld je aan voor de competitie door een mail te sturen naar [email protected] of een appje naar Hidde (06-13679934) of Ruud (06-17602278). Gelieve op te geven voor 6 juni!

Speeldata
De speeldata staan in de link op de website van de KNLTB.  De start is zondag 12 september voor competitie Rood, Oranje en Groen. De start is zondag 19 september voor de juniorencompetitie.

Meer informatie Er staat meer informatie over de competitie op de website van de tennisbond KNLTB. Bijvoorbeeld over de verschillende competities voor Rood (tot en met 8 jaar), Oranje (van 8 tot en met 10 jaar), Groen (van 10 tot en met 12 jaar) en Junioren (van 11 tot en met 17 jaar).

Kosten De kosten voor de competitie zijn 10 euro p.p. voor de rode en oranje competitie en 15 euro p.p. voor de groene en junioren competitie.

Vragen? Als je vragen hebt, laat het ons weten via app of mail.