Inschrijven tennislessen Winter 2020/2021

Winterseizoen 2020/2021 Buiten

De zomer zit er alweer bijna op. Wat een zeldzame zomer hebben we meegemaakt door het Corona-virus. En ik ben bang dat we er ook nog niet vanaf zijn. Hopelijk is iedereen gezond gebleven en hebben jullie ook nog kunnen genieten van de vakantie in binnen of buitenland. De temperaturen zijn nu heerlijk om nog buiten te tennissen. 

We starten weer met de lessen op 31 augustus en het zomerseizoen af. Volgens de weersvoorspelling krijgen we niet zo heel lekker weer met de ATK, maar ik wens jullie allemaal heel veel succes. Nu de zomervakantie erop zit betekent het ook dat we weer kunnen inschrijven voor de winterlessen. Vanaf deze week staan ​​de inschrijfformulieren weer op de site van TCU. De lessen worden deze winter gegeven door Stefan Scheenstra en Joël ten Hove (in de ochtend of weekend). Voor de aller kleinsten is eventueel Kellie Visser ook nog beschikbaar. 
 
Geef je vanaf nu dus op voor de 'winter' tennislessen op ons mooie park! Dit kan tot 15 september. Zie onderaan bericht voor het inschrijfformulier.

Je kunt ook indoor trainen in de Matenhal. Als je dat wilt spreek ons ​​dan even aan, dan doen we daarvoor een passend voorstel. 
Denk er ook eens aan om met je competitieteam te trainen! Of met wie met wie je ons leuke AVIA toernooi gaat spelen. Er is zeker op tactisch gebied vaak nog veel progressie te boeken. Dan sta je uiteraard ook gelijk topfit klaar voor de winter van 2020/21 en het Kauwe Klauwen toernooi. Al met al genoeg redenen om je snel op te geven!
We wensen iedereen een mooi, sportief en gezond winter seizoen.
 
Tennisteam Het Gelre 
Jörgen ten Hove (06-14429062)

Inschrijfformulier winterlessen 2020-2021 TC Ugchelen.pdf