TC Ugchelen tennis richtlijnen vanaf 1 juli 2020

28 juni 2020


TCU tennis richtlijnen vanaf 1 juli 2020

Na ruim 3 maanden komt het normale tennissen bij op ons park steeds dichterbij. Vanaf 1 juli zijn er daarom nieuwe richtlijnen opgesteld die het hopelijk voor iedereen zo makkelijk mogelijk maken om en met plezier te tennissen en ook aan de overheids-richtlijnen te voldoen. *Zie richtlijnen onderaan dit artikel.

 • Baan reserveren en afhangen
  Om een eventueel contactonderzoek mogelijk te maken is het van belang dat we weten wie, wanneer getennist heeft. Vandaar dat een baan reserveren of afhangen noodzakelijk is.
 • Reserveren
  Iedereen kan vanaf huis met de app of via de website van TCU maximaal 3x per week een baan reserveren, maximaal 1x per avond. Als je reserveert moet je de reservering 5 minuten voor aanvang bevestigen op het afhangbord in het clubhuis.
 • Afhangen
  Bij het clubhuis kan ook weer op de oude manier de eerste vrije baan worden afgehangen. Hierbij zijn geen beperkingen, dus nadat je gespeeld hebt kun je ook weer opnieuw een baan afhangen.
 • Speelduur
  De speelduur is voor alle partijen 1 uur, zowel voor dubbel als voor enkelspel. 
 • Introducees
  Vanaf 1 juli kan van MAANDAG t/m DONDERDAG tussen 9.00 en 19.00 uur en van VRIJDAG 9.00 t/m ZONDAG 22.00 uur ook met een introducee getennist worden. Dit kan alleen door de baan vooraf te reserveren en kost € 5 per introducee. Het TCU lid dat de reservering maakt is verantwoordelijk voor de betaling hiervan. Bovendien doet TCU mee aan de Zomer Challenge, waarbij niet-leden voor € 50 de hele zomer bij ons kunnen tennissen. (zie website)
 • Rommelpot avond
  Vanaf DINSDAG 7 juli is de dinsdagavond weer geblokkeerd voor Rommelpot. Dit betekent dat geen banen gereserveerd kunnen worden, maar wel afgehangen kan worden in het clubhuis, als er ruimte is
 • Functie Toezichthouder vervalt voor de jeugd - hang wel een baan af of reserveer
  Vanaf 1 juli hoeven kinderen tot 18 jaar bij elkaar geen 1,5 meter afstand meer te houden. Hiermee komt de functie van Toezichthouder te vervallen en kan de jeugd weer tennissen wanneer ze dit willen. Reserveer wel een baan van te voren of hang een baan af op het park.

  Barcommissie - “Plan je bardiensten en help de club”

  Clubhuis
  Het clubhuis is vanaf 1 juli geopend als er bardienst aanwezig is. De tafels staan zowel binnen als buiten op de vereiste afstand en ieder is zelf verantwoordelijk voor het handhaven van de “social-distancing”. Als er toch geen bardienst is gepland en er is iemand aanwezig die dit zou willen doen, vraag dan de code voor het sleutelkastje op via een e-mail naar [email protected] of app naar +31653768921. 

  Denk eraan: Betalen in het clubhuis kan uitsluitend met PIN.

  Plan nu je bardienst!
  Er kunnen weer bardiensten worden ingepland voor de rest van dit jaar. Alle geplande bardiensten tot 1 juli zijn verwijderd. Om de bardiensten toch over een ieder te kunnen verdelen hebben we besloten dat het benodigde minimum aantal punten voor 2020 op vier gezet wordt in plaats van zes. 

  Met name de avonddiensten zijn belangrijk om toch nog een klein deel van de omzet dit jaar te realiseren en zonder bardienst geen omzet. DUS: “PLAN JE BARDIENSTEN en HELP DE CLUB!”

  *Overheidsrichtlijnen
 • Bij klachten: laat je testen en blijf thuis tot de uitslag bekend is
 • Was vaak je handen met water en zeep
 • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboo
 • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg
 • Schud geen handen
 • Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen.

Nieuwscategorieën