TCU klaverjas avonden

01 november 2022


Belangrijk bericht voor klaverjasliefhebbers.

De vraag werd mij in de wandelgangen de laatste tijd regelmatig gesteld: ,,Wanneer gaan we weer klaverjassen?’’  Het blijkt dat sommige leden en oud-leden van TCU het kaartspelletje bij de club hebben gemist. En misschien niet alleen het spelletje in ongedwongen sfeer, maar ook het gezellige samenzijn. In het voorjaar van 2020 (dat is 2½ jaar geleden!) moest de laatste speeldag halsoverkop worden afgelast. De redenen zijn overbekend. Het goede nieuws is dat we op vrijdag 25 november weer gaan klaverjassen.  

Eugene van Lingen is een liefhebber van het kaartspel en was ook een van die vraagstellers.  Hij was gelukkig meteen te porren om te gaan helpen met de organisatie, bijvoorbeeld met de hapjes en de prijsjes. Die zijn al jaren vaste prik. Heel wat jaren heeft Betsy den Herder zich voor de klaverjasclub ingezet. Al zal ze waarschijnlijk nog wel op de klaverjasavonden komen, toch wil ik haar alvast namens de klaverjassers bedanken voor haar werkzaamheden.  

De volgende data kunnen worden genoteerd in de agenda:
25  november                    
20  januari
17  februari
24  maart     

Op deze avonden is iedereen van harte welkom, ook zonder kaartpartner. We hopen veel oude, maar ook nieuwe gezichten in ons clubhuis te zien.  

De kosten (voor hapjes en prijsjes) zijn 3,00 euro per persoon, per avond.  

Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar. De eerste ronde start om 20.00 uur.

Contactpersonen zijn Eugene van Lingen (055-5415189) en Wilma van Wijk (055-5416687).  

Om een indicatie te krijgen op hoeveel klaverjassers we de eerste avond (25 november) mogen rekenen, hangt er een intekenlijst op het prikbord in de hal. Graag je naam op de lijst noteren. 

Nieuwscategorieën