U bent hier: Home › Nieuws

Nieuws

Nieuws handymanteam: Wintertoegang tot het park
   (27-09-2018, door: John Nijst)

Denk aan je tag, anders sta je voor een dicht hek ! Vanaf 25 oktober kan het toegangshek tot ons park alleen geopend worden met een tag...

Na de herfstvakantie (28 oktober) is het toegangshek tot ons tennispark op de ‘winterstand’, waardoor het toegangshek standaard de gehele dag dicht is.

Om het park te komen, heb je een TAG nodig om het toegangshek te openen. Zonder TAG is het niet mogelijk, gedurende het winterseizoen, van de tennisbanen gebruik te maken. Ook junioren hebben een TAG nodig.
Met de spelerspas (via de kaartlezer naast de deur) kom je het halletje van ons clubhuis  binnen. De kleedkamers en de toiletten zijn dan ook toegankelijk. De baanverlichting kan in het halletje worden in- EN uitgeschakeld.
Bij vertrek van het tennispark is het toegangshek te openen middels een tweetal drukknoppen, die geplaatst zijn op een paaltje nabij het hek.

De TAG’s worden in bruikleen gegeven tegen betaling van een borg van € 20,00. De borg ontvang je tegen inlevering van de TAG terug. Je kunt een TAG verkrijgen (of inleveren) bij:
John Nijst (ledenadministrateur) tel.06-55 1718 41.
Alleen NA TELEFONISCHE AFSPRAAK!
 

Bij "geen gehoor" kun je contact opnemen via e-mail: john.nijst@kpnmail.nl.
Vermeld in de mail je telefoonnummer, dan word je teruggebeld.


Ogenblik a.u.b. ...