U bent hier: Home › Nieuws

Nieuws

Nieuws Ledenadministratie: VTL- en VCLcursus
   (02-08-2017, door: John Nijst)


Komend najaar is het voor de leden van onze vereniging weer mogelijk om een basiscursus Verenigingscompetitieleider (VCL) en Verenigingstoernooileider (VTL) te volgen. De cursussen worden in de maanden oktober en november gehouden.
De ledenadministrateur kan vanaf nu geïnteresseerde leden inschrijven voor deze cursussen. 

VCL-cursus
Bij de VCL-cursus komen deelnemers in aanraking met de werkzaamheden die komen kijken bij de organisatie van competitiedagen. Vanwege de verschillende soorten competities die de KNLTB organiseert is het voor clubs aan te raden om meerdere gediplomeerde VCL’s te hebben.
Zij kunnen onderling het werk verdelen. Overigens is het voor verenigingen die in competitieverband spelen verplicht om een gecertificeerde VCL te hebben.

VTL-cursus
Ook bij de organisatie van tennistoernooien spelen veel aspecten een rol van betekenis. De cursus Verenigingstoernooileider (VTL) geeft je richting bij het organiseren van toernooien op jouw vereniging.
Ook hierbij geldt dat het voor clubs verplicht is om over een gecertificeerde toernooileider te beschikken indien zij goedgekeurde KNLTB-toernooien willen organiseren.

Inschrijven
De inschrijving is geopend. Leden kunnen tot één maand voor de aanvangsdatum worden opgeven. Na inschrijving ontvangt de cursist meteen een inschrijfbevestiging. Alle informatie over de cursussen, data en inschrijven vind je hier.

Mocht je na het lezen van deze informatie nog vragen hebben, stuur dan een e-mail naar wedstrijdtennis@knltb.nl.

Met sportieve groet,

KNLTB
Afdeling Wedstrijdtennis

Bron: Centre Court


Ogenblik a.u.b. ...