U bent hier: Home › Nieuws

Nieuws

Nieuws Toernooicommissie: Verslag van het Pre Season Toernooi 2018
   (15-04-2018, door: Frances Gerritsen)

Ons eerste toernooi van het jaar 2018 is weer voorbij.  Nu, aan het eind van dit toernooi, kijken we terug op een toernooi dat voor de deelnemers geslaagd is. Zeer veel positieve reacties van deelnemers van andere verenigingen. Gezellige club met leuke mensen!

Geen vlaggen die uit gaan, geen feest stemming,  maar zeker wel weer de moeite waard om door te gaan met de organisatie van het Pre Season toernooi. Toch moeten we ook bij ons te rade gaan hoe het komt dat er dit jaar maar 125 inschrijvingen waren en dat van deze 125 inschrijvingen 50 eigen leden meegespeeld hebben aan dit toernooi.  Het slechte weer vooraf heeft er zeker aan bijgedragen. Wanneer de temperatuur omhoog  gaat, zie je de leden weer naar de baan komen en worden er makkelijker afspraken gemaakt Het paasweekend  was voor veel leden ook een reden om niet in te schrijven.  Wat is het jammer dat we helemaal geen partijen in de 5 hadden en dat alleen in de HE4 3 inschrijvingen waren.  Volgend jaar zal het zeker beter zijn.

Vanuit hier iedereen bedankt voor zijn of haar deelname. Alle bardienstleden, die de avonden zo goed hebben laten verlopen, onze bloemenmeisjes en iedereen die ons aan de tafel heeft geholpen. Dank jullie allemaal!

Genoeg werk te doen voor de toernooicommissie. We wensen jullie allemaal een mooie start van het zomerseizoen en zien elkaar zeker weer bij de Sterren 10 daagse en 10 september ons AVIA toernooi.

Tot dan!

Winnaars Pre Season 2018

HE4 1. Joey Joosten      

HE6 1. Jaap Flendrie

DD6 1. Charlotte Schoonderwoerd / Jeanine Vorsterman   2. Mascha Eilers / Iris Sijtsma

HD6 1. Jasper Huisman / Remy Kerst                                    2. Bart Mens / Marcel Ooijer

GD6 1. Noah van Kempen / Roy Donderwinkel                   2. Danielle Schaap / Richard Nieuwkerk

HE7 1. Jeroen Splinter

DD7 1. Wilma van Wijk / Hilda Wetermans                          2. Marjan Schild / Karen Schweigler

HD7 1. Dick Ratelband / Henrie Witteveen                          2. Edward Reimert / Felix van Baardewijk

GD7 1. Hans en Britt Plattel                                                   2. Ingrid Bron / Erwin Gouw


Ogenblik a.u.b. ...