U bent hier: Home › Nieuws

Nieuws

Nieuws Technische commissie: Inschrijving najaarscompetitie senioren 2018
   (22-05-2018, door: Jessica van Westerveld)

 

De Najaarscompetitie (NJC) komt er weer aan. Blokkeer de volgende speeldagen maar alvast in je agenda:

 

Welke competities zijn er?

  • 8 & 9 competitie (donderdagavond of zondagmiddag)
  • Donderdagochtend (dames)
  • Vrijdag- (50+) en vrijdagavondcompetitie
  • Zaterdagcompetitie
  • Zondagcompetitie

Er worden bij deze competitie enkele nieuwe competitievormen geïntroduceerd. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om in te schrijven voor een vorm waarbij 2 enkels en 3 dubbels gespeeld worden. Kijk bij de inschrijving dus goed voor welke competitievorm je inschrijft.

Nieuw: de gezellige 8 & 9 competitie
De meest in het oog springende nieuwe competitievorm is echter de 8 & 9 competitie. De voornaamste kenmerken van deze competitie zijn de volgende: Inschrijving staat open voor iedereen met speelsterkte 8 of 9. Teams bestaan uit minimaal 3 personen, waarbij alle combinaties mogelijk zijn. Man of vrouw maakt niet uit. Per ontmoeting worden 2 dubbels gespeeld, waarbij alle combinaties mogelijk zijn. Je kunt als Damesdubbel dus tegen een Heren- of Gemengd dubbel spelen. De 2 dubbels kunnen niet in dezelfde samenstelling gespeeld worden. Resultaten van de partijen tellen niet mee voor de speelsterkte. Gezelligheid staat voorop!

Leeftijdscategorie
Voor de inschrijving voor een bepaalde leeftijdscategorie (17+, 35+, 50+) moet de aangegeven leeftijdsgrens in 2018 minimaal bereikt moet worden.

Schrijf je snel in!
Download het inschrijfformulier en mail het naar: of print en doe het in de daarvoor bestemde bak in het clubhuis. Doe dit uiterlijk zondag 24 juni! Iedereen dient zich individueel op te geven en kan daarbij zijn voorkeur voor een team aangeven. De technische commissie (TC) bepaalt echter de indeling van de teams. Zij zal bij het samenstellen van de teams zoveel mogelijk rekening houden met de op het inschrijfformulier aangegeven voorkeuren, maar kan hier geen garantie op afgeven. Naast het feit dat competitiedagen en teams qua maximale omvang en samenstelling vol kunnen zitten heeft de TC daarbij ook richtlijnen van de KNLTB te volgen. Wanneer de TC geen gehoor kan geven aan een verzoek tot deelname zal z.s.m. contact worden opgenomen met de betreffende aanvrager.

Vragen of verzoeken?
Neem dan gerust contact met ons op via:

Met sportieve groet, Peter Bosch en Erwin Brouwer  


Ogenblik a.u.b. ...