U bent hier: Home › Nieuws

Nieuws

Nieuws Technische commissie: Inschrijven voorjaars- en zomeravondcompetitie
   (01-11-2018, door: Jessica van Westerveld)

 

Voor de seniorencompetitie van 2019 kun je vanaf nu inschrijven. Inschrijving is mogelijk voor de volgende competitievormen:

  • Vrijdagavondcompetitie
  • Zaterdagcompetitie
  • Zondagcompetitie
  • Zomeravondcompetitie

Bij inschrijving voor een bepaalde leeftijdscategorie (17+, 35+, 50+) moet je rekening houden met het feit dat de aangegeven leeftijdsgrens in 2019 minimaal bereikt moet worden.

Inschrijven uiterlijk maandag 26 november via de mail () of in de daarvoor bestemde bak in het clubhuis. Download hier het inschrijfformulier

Iedereen geeft zich individueel op en kan daarbij zijn voorkeur voor een team aangeven. De technische commissie (TC) bepaalt echter de indeling van de teams. Zij zal bij het samenstellen van de teams zoveel mogelijk rekening houden met de op het inschrijfformulier aangegeven voorkeuren, maar kan hier geen garantie op afgeven. Naast het feit dat competitiedagen en teams qua maximale omvang en samenstelling vol kunnen zitten heeft de TC daarbij ook richtlijnen van de KNLTB te volgen. Wanneer de TC geen gehoor kan geven aan een verzoek tot deelname zal z.s.m. contact worden opgenomen met de betreffende aanvrager.

Heb je nog vragen of andere verzoeken, neem dan gerust contact met ons op via: . Lees ook het bericht over de harmonisatie van competitievormen van de KNLTB.

Met sportieve groet,

Peter Bosch en Erwin Brouwer

KIJK HIER VOOR DE DATA KNLTB COMPETITIE VOORJAAR 2019

 

 


Ogenblik a.u.b. ...