U bent hier: Home › Nieuws

Nieuws

Nieuws Barcommissie: Berichten vanuit de barcommissie
   (01-11-2018, door: Jessica van Westerveld)

 

Bierfeest record omzet!
Zaterdag 27 oktober was weer het jaarlijkse bierfeest waarbij wij als barcommissie aan de hapjes en drankjes een duitse twist konden geven. Dit jaar kozen we weer voor duitse worsten, sauerkraut, schweinegebrat en kartoffelsalat ... en ook weer de populaire hamburgers. Zodra de bakplaat aanging kwamen de tennissers en jeu de boulers hongerig van de baan samen met supporters en aanhang. Bierpullen werden rijkelijk vol geschonken. Deze smaakte extra lekker met mooie Oktoberfest kleidung, lederhosen und dirndls. ’s Avonds brak het feest los en kreeg de omzet een behoorlijke boost zodat we af konden sluiten met een record omzet!

Niet komen opdagen of op het laatste moment afzeggen
Helaas krijgen we steeds vaker te maken met afzegging voor een bardienst op het laatste moment of dat men helemaal niet komt opdagen. Het kost tijd en moeite om vervangers te vinden en soms nemen we zelf de bardienst over. We zoeken hier een oplossing voor en gaan wellicht ook een boete/sanctie invoeren.

Help ons en geef je op als 'noodvrijwilliger'
Om bovenstaand probleem wat te kunnen oplossen zouden we graag een reservelijst willen maken met daarop vrijwilligers die ons in nood uit de brand kunnen helpen. Help je club en geef je hiervoor op bij Eugenie of Bert () . Of je naam zet je naam op de lijst die in de hal hangt. Dat zou geweldig zijn.

Inwerken nieuwe leden
We hebben nieuwe leden die we graag willen inwerken achter de bar. Verzoek aan hen om dinsdagavond tijdens rommelpot of bij de kauwe klauwen de 1e bardienst in te plannen. Dan zijn er voldoende ervaren mensen en is het “learning on the job.“ En het is nog gezellig ook!

Bardienst op zondag? Haal dan de sleutel op zaterdag
Mochten jullie op zondagochtend bardienst draaien dan graag de sleutel van het clubhuis zaterdagavond ophalen bij het clubhuis. Dit wordt weleens vergeten .Binnenkort hopen we een andere oplossing hiervoor te vinden.

Pinnen? Graag!
Graag het verzoek om (zoveel mogelijk) te pinnen aan de bar. We willen zo min mogelijk cash geld hebben in verband met veiligheid.

Vul het barformulier goed in
Graag het bedrag dat gepind is, contante betalingen en eigen gebruik vermelden. En het bedrag vermelden dat je afstort in de witte envelop en wegbrengt.

Fijn als je niet misgrijpt
Het is fijn als alles netjes is aangevuld. Natuurlijk voor jezelf en de bardienst die na jou komt. Maar het voorkomt ook lang wachten van de mensen die iets bestellen. En een lauwe cola uit het schuurtje is ook niet lekker.

En? Weet je iets niet? Vraag het gewoon, er is altijd wel iemand die je wil helpen!

TOT SLOT! BELANGRIJK!
Dringend verzoek aan leden die nog niet aan hun bardienst verplichting hebben voldaan om die voor 15 november in te plannen. Dit is belangrijk in verband met het invoeren van een nieuw systeem.

 


Ogenblik a.u.b. ...