U bent hier: Home › Nieuws

Nieuws

Nieuws Algemeen: 11e Pitch & Putt TC Ugchelen
   (28-03-2019, door: Jessica van Westerveld)Doe mee aan het 11e Pitch & Putt kampioenschap TC Ugchelen zaterdag 22 juni 2019!

Ook een bescheiden organisator moet met zijn tijd meegaan om ervoor te zorgen dat een evenement niet als een nachtkaars uitgaat, zoals bijvoorbeeld is gebeurd met het geweldige Brij Blues Festival in Workum. Daarom is er een enquête geweest met heel veel respons (circa 80%, bijna een wereldrecord aan reacties voor een enquête, waarvoor dank!) en daaruit is naar voren gekomen dat verreweg het grootste aantal deelnemers gaan voor 22 juni 2019. Een klein aantal laat zich op die datum in de boot nemen tijdens het Drakenbootfestival, we kunnen het hun niet kwalijk nemen. Wij vertrouwen op veel deelnemers, ook voor de elfde editie van dit leuke kampioenschap.
 
Vergeet niet je snel op te geven en geef ook even aan of je wel of niet wil aanschuiven aan de BBQ-tafel. Zet de datum in je agenda en ten slotte vraag je aan je tennisgenoten of zij zich ook al hebben opgegeven! In juni ontvangen de deelnemers via de mail meer informatie.


Mail:  om mee te doen


Ogenblik a.u.b. ...