U bent hier: Home › Evenement(en)

Evenementgegevens

Evenement: TCU Pitch & Putt kampioenschap

Naam TCU Pitch & Putt kampioenschap Locatie Pitch & Putt Bussloo
Begindatum 23-06-2018 Einddatum 23-06-2018
Aanvang Einde
Bijzonderheden
Omschrijving 2e lustrum Pitch & Putt kampioenschap TC Ugchelen zaterdag 23 juni 2018
In juni 2009 vond het eerste Pitch & Putt-wedstrijdje plaats, speciaal bedoeld voor leden van TC Ugchelen, die naar alle waarschijnlijkheid niet in staat zouden zijn om ook maar in de buurt van een ereplaats te komen tijdens welk tennistoernooi dan ook. 
De winnaar van de eerste editie Chris Busser, die in zijn weinig indrukwekkende carrière nooit verder kwam dan het behalen van de derde prijs in de verliezersronde in welke sport dan ook, is daar het levende bewijs van.
Inmiddels is het Pitch & Putt kampioenschap uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend toernooi met als afsluiting een heerlijke barbecue op ons mooie park met als gevolg dat we op zaterdagmiddag 23 juni 2018 al de tiende editie gaan beleven! We spelen dan voor het eerst sinds lang op hole 1 t/m 18 van Pitch & Putt Bussloo, dat zijn de minder moeilijke banen met als gevolg dat we niet zoveel ballen uit het water hoeven te vissen.
 
Wij vertrouwen op veel deelnemers voor deze lustrum uitvoering! 
Vergeet niet je snel op te geven en daarbij ook te vermelden of je al dan niet wilt aanschuiven aan de BBQ-tafel, vermeld de datum in je agenda en ten slotte vraag je aan je tennisgenoten of zij zich ook al hebben opgegeven!

Opgave via het volgende e-mailadres:
Begin juni ontvangen de deelnemers via de mail nadere informatie.Ogenblik a.u.b. ...