U bent hier: Home › Evenementen › Toernooien › Pre-Season toernooi

Pre-Season toernooi

Intersport Pre-Season toernooi 18+ open

Pre-Season  valt voor de KNLTB nog net onder de wintertoernooien. Dit toernooi wordt gehouden in de laatste week van maart. 
Iedereen die lid is van de KNLTB en 18 jaar en ouder kan zich inschrijven . Tennisclub Ugchelen is aan de wens van de leden  tegemoet gekomen om een toernooi te organiseren als voorbereiding op het komende seizoen. Veel  deelnemers zijn dan ook  actieve wedstrijdtennissers. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat er geen ruimte is voor anderen. Er is gekozen om in alle onderdelen te gaan spelen en de mogelijkheid te geven om voor 2 onderdelen in te schrijven. Er wordt gespeeld in de categorie 4 t/m 7. Onze opzet is een zo breed mogelijk spelersveld te mogen ontvangen. Wat ook weer voor mooie partijen zal zorgen. Iedereen  is van harte welkom!
Wel heeft het tot gevolg dat we speelsterkte 8 niet in ons toernooi hebben opgenomen. Om mee te doen hoeft dit helemaal geen probleem te zijn. We nodigen je uit in speelsterkte 7 in te schrijven en beloven je dat je een paar mooie partijen zult gaan spelen. De toernooicommissie wacht op je inschrijving voor het Intersport Pre-Season .
We gaan er weer een mooi toernooi van maken.
Inschrijven via http://www.toernooi.nl/ 

 


Ogenblik a.u.b. ...