We kunnen terug kijken op een mooi Jeugd Pre-season evenement

26 maart 2024


Zaterdag 23 maart was er een Pre-season evenement voor de Jeugdleden die competitie gaan spelen van TC Ugchelen en A.L.T.V. Daisy. Om 10:00 gingen de +/- 35 kinderen onder leiding van Jelle (trainer van A.L.T.V. Daisy ) starten met de Warming up. Na op een speelse manier een leuke warming up gedaan te hebben werden de kinderen opgesplitst.

 

De Kinderen die in Rood spelen gingen met Jelle mee naar baan 2, de Oranje kinderen gingen met Ruud (Jeugdcommissie T.C. Ugchelen) mee op baan 3 en 4.

 

 

De overige kinderen gingen met Joey(trainer van T.C. Ugchelen) mee naar baan 5 en 6. Baan 7 was bewust vrijgelaten zo dat er toch nog een gelegenheid was voor vrij te tennissen.

 

De kinderen in Rood (de jongste spelers) waren om 11:00 klaar waar na men in de kantine een heerlijk broodje knakworst, fruit en drinken kregen. Na diverse single en dubbel partijen wisselde de kinderen van oranje en groen elkaar af voor een korte pauze voor wat fruit en drinken. Rond de middag was er even een kleine regenbui waardoor iedereen in de kantine kon schuilen. Tijdens het schuilen werd er van de gelegenheid gebruik gemaakt om met zijn alle een broodje knakworst te eten.

 

Verder willen we ook Sophie (Jeugdcommissie T.C. Ugchelen) bedanken haar inzet bij de voorbereidingen, het tennissen met kinderen op het mini baantje en het klaarmaken van het eten. Na de lunch werd er nog een groepsfoto gemaakt en gingen de kinderen verder met de wedstrijdjes.

We kunnen terugkijken op een leuke en gezellige dag 

      

Nieuwscategorieën