Pre-Season toernooi

Het Pre-Season toernooi valt voor de KNLTB nog net onder de wintertoernooien. Dit toernooi wordt gehouden in de laatste week van maart. 

Iedereen die lid is van de KNLTB en 18 jaar en ouder kan zich inschrijven. Tennisclub Ugchelen is aan de wens van de leden tegemoet gekomen om een toernooi te organiseren als voorbereiding op het komende seizoen. Veel deelnemers zijn dan ook actieve wedstrijdtennissers. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat er geen ruimte is voor anderen. Er is gekozen om in alle onderdelen te gaan spelen en de mogelijkheid te geven om voor twee onderdelen in te schrijven.

Speelsterktes
Er wordt gespeeld in de categorie 4 t/m 7. Speelsterkte 8 is niet in ons toernooi opgenomen. Maar om mee te doen hoeft dit helemaal geen probleem te zijn. We nodigen je uit in speelsterkte 7 in te schrijven en beloven je dat je een paar mooie partijen zult gaan spelen.

Onze opzet is een zo breed mogelijk spelersveld te mogen ontvangen. Wat ook weer voor mooie partijen zal zorgen. Iedereen is van harte welkom!

Schrijf je in!
De toernooicommissie wacht op je inschrijving voor het Intersport Pre-Season. We gaan er weer een mooi toernooi van maken.

Inschrijven via http://www.toernooi.nl/